Drew Brees felháborodott a súlyos büntetések miatt: "Senki nem bízik Roger Goodellben"
Írta: end zone magazin    2012. augusztus 03. péntek, 00:00    PDF Nyomtatás E-mail
A New Orleans Saints nem igazán elégedett a ligával és kiváltképp annak képviselőjével, hiszen számos megszorítást vezettek be az egész szervezetre nézve, melyek a játékosok és az edzők ellen, de még Mickey Loomis Saints igazgató ellen is irányulnak. Roger Goodell a liga képviselője azzal vádolta meg a csapatot, hogy teljesítmény alapú fizetési rendszert vezetett be, melyben a játékosokat külön jutalmazzák az ellenfeleknek okozott sérülésekért.

A csapat mérhetetlen nyugalommal és méltósággal vészelte át a szezonmentes időszakot, és az edzések is zökkenőmentesen zajlanak, de a kérdés továbbra is az marad, hogy a szerencse vajon mellettük fog-e állni az alapszezonban is. Bizonyos szempontból a Saints Sean Payton vezetőedző felfüggesztésével ugyan elveszítette a legerősebb pillérjét, és ha ez még nem lenne elég büntetés számukra, Joe Vitt ideiglenes edzőt is felfüggesztéssel súlytották hat meccs erejéig.

Drew Brees joggal dühös Goodellre a Saintsre kirótt büntetések súlya miatt. A csapat attól tartott, hogy működésképtelenné válhatnak Payton egy éves eltiltása miatt, és Brees nem bocsát meg könnyen annak az embernek, aki a csapatszellemet nyírbálja.

"Senki nem hisz már neki"-mondta Brees az NFL játékosok általános hozzáállásáról Godell felé. "
"Sajnos sokszor előfordult már, hogy a liga már régen meghozta a döntését egy-egy ügyben mielőtt behívattak valakit, és a meghallgatás már csak látszat volt." Brees szerint ez az egyik legsúlyosabb probléma ami miatt ellenszenvet táplál Goodell irányába. "Ha most bárkit elbeszélgetésre hívnak Rogerhez, az valószínűleg hezitálni fog, mivel azt gondolja, hogy már régen meghozták fölötte a döntést."

Drew Brees most visszatért vezető pozíciójába mivel meghosszabbították a szerződését, s jelenléte az öltözőben nagy motivációs erő lesz a csapat tagjaira, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Talán Sean Payton hiánya is inspirálni fogja a játékosokat, hogy minden nehézségen felülkerekedjenek.

"Jelmondatunk az, hogy tovább kell lépni, kiutat kell találni!"

A New England Patriots jelentős fejlődést mutatott a szezon során a SpyGate botrányt követő súlyos büntetések következtében, de még mindig Bill Belichick vezető szavait követik. Ez az ami miatt Drew Brees nem mer jóslásokba bocsátkozni a Saintst illetően.

"Nem tudom, hogy mi lesz, most hogy a vezetőedzőnk oda lett, aztán épp hogy csak kezdtük megszokni Joe Vittet, őt is eltiltották az első hat hétre. Ha egy épületből kiveszik a két legerősebb gerendát, az olyan, mintha a kormányból eltávolítanák az elnököt és az alelnököt."

Látható, hogy a Saints elsőszámú irányítójának minden oka megvan arra, hogy negatív érzéseket tápláljon Goodell irányába. Még ha Payton jótanácsai fognak is visszhangzani Brees fejében, akkor sem pótolhatja semmi egy jól megszokott edző jelenlétét a pályán a nehéz időkben.
 

Hozzászólások  

 
0 #2 Chana 2015-08-27 00:17
Ez a kérdés elég komoly témának számít, mégis sikerült konkrétan írni róla

Here is my blog post - egészséges életmód 12 pontja powerpoint (http://vitall.hu/: http://vitall.hu/)
Idézet
 
 
0 #1 Frieda 2014-08-11 16:55
Hello, this weekend is fastidious for me, because this moment i am reading this fantastic
educational piece of writing here at my house.

Look at my site making hair grow: http://wikkipidea.com
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés