A liga és a játékosok is tovább folytatják a vitát
Írta: end zone magazin    2012. augusztus 05. vasárnap, 10:57    PDF Nyomtatás E-mail
A feleket képviselő ügyvédek a szövetségi bírósághoz fordulnak, hogy tovább folytathassák a vitát négy jelenlegi és korábbi New Orleans Saints játékos felfüggesztésének ügyében, akikről a liga azt állítja, hogy illegális jutalmazásban részesültek az ellenfeleknek okozott sérülésekért.

Az indítványok alapján a feleket augusztus 10-én hallgatja meg Ginger Berrigan kerületi bíró. A liga arra fogja kérni a bírót, hogy utasítsa el a játékosok szövetségének az iránti kérését, hogy szüntessék meg Jonathan Vilma felfüggesztését. A játékos, akiről a liga azt állította, hogy fő mozgatórugója volt a "jutalmazási rendszernek", maga is becsületsértési pert kezdeményezett Roger Goodell NFL képviselő ellen. A liga rajta kívül három másik játékost Will Smitht, Anthony Hargrovet és Scott Fujitat függesztette fel erre a szezonra.

Az NFL azt hajtogatja, hogy Goodellnek a liga kollektív szerződésének értelmében joga volt eltiltani a játékosokat.

A másik fél támadja a liga azon állítását, hogy ők már első körben sem tudtak értelmes, megalapozott, tény és jogszerű fellebbezéssel élni Goodell döntése ellen. A játékosok arra fogják kérni a bírót, hogy törölje el a felfüggesztéseket és jelöljön ki semleges döntőbírót.

A bíró nagy valószínűséggel annyit tud tenni, hogy a fellebbezéseket eljuttatja Goodellhez, mivel a kollektív szerződés értelmében először minden felet meg kell hallgatnia.
 

Hozzászólások  

 
0 #1 Monty 2015-09-16 18:54
Köszönöm a bejegyzést. Nagyon hasznos volt!


Review my homepage: egészséges életmódra nevelés az általános iskolában - www.skinetrin.hu: http://www.skinetrin.hu,
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés