Lenullázták a Farkasokat
Írta: Makranczi László    2014. május 15. csütörtök, 19:31    PDF Nyomtatás E-mail

Nagy reményekkel indult neki hét végi CEFL meccsének a budapesti gárda, miután a Kragujevac Wild Boars ellen egy szoros párharcon kaptak ki (26-22), ám sajnos Kovács István gárdájának ezúttal is csalódnia kellet, ráadásul nem is kicsit. A Docler Wolves-nak több játékost is nélkülöznie kellett a támadósorból köztük Storcz Andrást, Piros Krisztiánt, illetve Lenner Pétert.

A Silverhawks már az első negyedben elkezdte felépíteni előnyét, hiszen két touchdown-nal és egy extrával már 13 ponttal mentek. Azonban a második játékrészben sem változott a helyzet a Farkasok számára, miután egy újabb hatpontossal és extrával már 20-0 állt az eredményjelzőn.

A második félidőben a szlovénok amerikai irányítója, aki az egész mérkőzésen jó formában volt már négy touchdown-osra növelte előnyét. Az egypontos sikeres volt. Az utolsó játékrészben a kegyelemdöfést ismét az Ezüstsólymok QB-ja, illetve egyik elkapója vitte be, amellyel kialakult a 41-0-s vendégsiker. Mindkét TD-nél sikeres volt az extra.

Az eredmény ellenére a Wolves defense-e jól teljesített, főleg Székely Richárd, illetve Hunka Norbertet, akik egy-egy interception-t is jegyeztek a találkozón, de Sóti László vagy Ágota Balázs munkája is kiemelendő. A támadóegységnek rossz napja volt, főleg a sok hiányzó miatt. Zmák Szilárd a lehető legjobban próbálta helyettesíteni a sérülteket, de a támadófalban a 2012-es év legjobb játékosa, Pethő Ferenc teljesítménye sem elhanyagolandó. Azonban a Ljubljana elleni összecsapáson egy vezéráldozata is volt a Farkasoknak, mégpedig irányítójuk, Darvas Róbert, akit a második félidőben Gombos Bence helyettesített.

Forrás: Naszályi András
Fotók: Bratincsák Péter

 

Docler Wolves-Ljubljana Silverhawks 0-41 (0-13, 0-7, 0-7, 0-14)

Kovács István, a Docler Wolves vezetőedzője: Sajnos nem voltunk a helyzet magaslatán. Minden szinten követtünk el hibákat, a támadó- és a védőegységnél, illetve a special teamben is, de edzői szinten is sokat kell javulni. Azonban voltak jó pillanataik is a srácoknak. Nem voltunk elég hatékonyak és nagyon alulteljesítettünk az elvártakhoz képest.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés