Magyar rangadó újratöltve
Írta: Makranczi László    2014. május 17. szombat, 10:11    PDF Nyomtatás E-mail

Három héttel ezelőtt a Hurrikánok pályaválasztásával megrendezték volna az odavágót, azonban a hazaiak azt elhalasztották a pálya alkalmatlansága miatt. Azóta a CEI szervező bizottsága azt a meccset 20-0-val odaadta a Budapest Cowboys-nak. Most a Lovászfiúk fogadják a Kovács-legénységet, akiknek óriási téttel rendelkezik ez az összecsapás.

Hogy miért is? A válasz egyszerű, hiszen az eddig nyeretlen Hurricanes-nek mindenképp győzelem kell, ha a döntőig el szeretnének jutni, ráadásul több mint húsz ponttal kell verniük Karim Trabelsi gárdáját. Kovács Zsolt alakulatának eddig nem a tervek szerint sikerült az IFAF Közép Kelet-európai Interliga, hiszen a Blue Dragons (17-7) és a Monarchs ellen is vereséget szenvedtek (35-28). A narancs-fehér-zöldek most az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak.

A Budapest Cowboys eddig remek sorozatot tudhat magáénak, mivel ha belevesszük a Hurricanes elleni 20-0-t, akkor sorozatban 3 idegenbeli győzelmet arattak, amelyet egy hazai győzelem követett. Három hete még nem tudták megmutatni, hogy mire képesek a magyar bajnok ellen, de vasárnap minden bizonnyal erre is fény derül. Az biztos, hogy a Lovászfiúk nem fogják félvállról venni ezt a mérkőzést.

 

Fotók: Balogh Máté, Váradi Barna és Király Etelka

 

Budapest Cowboys-Budapest Hurricanes
Időpont: május 18. (vasárnap), 16.00
Helyszín: Budapest, Fáy utcai Vasas pálya (Fáy utca 58.)

Belépő: 1000 Ft (Ezzel a jeggyel megtekinthetik a 12 órakor kezdődő Rebels II-Renegades összecsapást is.)

 

Karim Trabelsi, a Budapest Cowboys vezetőedzője: Amennyiben a Hurricanes megver minket, akkor még van esélyük eljutni a döntőig, ahhoz viszont több mint húsz ponttal kell nyerniük. Nagyon nehéz összecsapás vár ránk, mert a Hurrikánok keményen fognak küzdeni. Nálunk nagyon jó hangulat van, főleg, hogy az utóbbi meccseinket meg tudtuk nyerni. Azonban a Monarchs ellen egy kicsit úgy éreztem, hogy fejben nem voltak mindig ott a srácok. A Hurricanes-nél minden bizonnyal visszatérnek a sérültek is, hiszen már többen is ott voltak és edzettek a válogatott try-out-ján. Nálunk sajnos Váry Tamás megsérült a Monarchs ellen, de remélhetőleg felépül vasárnapra. Ha nem, akkor a másodikszámú irányítónk bevetésre kész lesz.

 

Sződy Ferenc, a Budapest Hurricanes defensive koordinátora: Azt mondhatom, hogy igen motiváltan készül a csapat a Cowboys elleni vasárnapi CEI mérkőzésre. Már csak azért is, mert a jelenlegi állapotok szerint a két csapat egyik összecsapása, úgymond, az íróasztal mögött dőlt el. Sem a tényt, sem pedig ennek körülményeit inkább nem is minősíteném. A szituáció adott, ebből próbáljuk kihozni a legtöbbet. A Cowboys nem rossz csapat, ennek ellenére regnáló magyar bajnokként természetesen semmi más célunk nem lehet, mint megverni őket. A győzelem azonban csak a minimális elvárás lesz vasárnap, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy legalább 21 ponttal verjük meg riválisunkat.

 

Hozzászólások  

 
0 #1 Jeana 2014-07-11 23:55
Տpot on with this write-up, I honestly belieѵe thɑt this web ѕite needs a great
deal more attention. I'll рrobably be back again to
see more, thanks for the information!

Feel frеe to visit my blog post - magnapress: http://magnapressbudapest.hu/nem-minden-magnes-gyogyit-magnapress-hatekonyan-segit/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés