Vereséggel kezdtek a Farkaslányok
Írta: Makranczi László    2014. május 16. péntek, 00:00    PDF Nyomtatás E-mail

Már a Farkaslányok is nagyon várták, hogy újra pályára lépjenek és megmutassák, hogy mit tudnak, azonban kapásból egy nehéz ellenféllel találták szemben magukat, amely nem is kegyelmezett nekik.

Az első negyedben a Vikings játékosai egy 13 pontos előnyt dolgoztak ki maguknak, amely során a kezdőrúgást és egy intercepton-t is sikerült visszahordaniuk. A második negyedben a Farkaslányok számára csak romlott a helyzet, hiszen a bécsiek még 19 pontot raktak fel az eredményjelzőre.

A második félidőben már jobban megrázta magát a Wolves Ladies, de sajnos nem sikerült pontokat szerezniük, hiszen több támadásuk is ugyan jónak bizonyult, mégsem jött össze a touchdown. Azonban Récsey Dávid alakulatának a védelme már jobban muzsikált és csak két TD-t kapott.

A védelemben és egyben a támadósorban is megbízható teljesítményt nyújtott Tóth Krisztina, mellette pedig a Marlyin Réka és Csenge ikerpáros produktuma sem volt elhanyagolandó, ahogy  a rutinos Török Nikoletté sem. Emellett sajnos sérülést szenvedett, de free safety-ként ismét kiosztott pár kemény pofont Száraz Kata is. A támadóegységben Sirály Júlia többször jelentős yardokért küzdött meg, de a Wolves Ladies támadófalában játszó két újoncra Simonka Júliára és Kovács Alexandrára sem volt panasza Récsey Dávidnak.

Fotók: Andreas Bischof

 

Raiffeisen Vikings Ladies-Docler Wolves Ladies 44-0 (13-0, 19-0, 6-0, 6-0)

Récsey Dávid, a Docler Wolves vezetőedzője: Úgy érzem, hogy a 44-0 nem tükrözi teljesen a játék képét. Igaz, offense-ben még javulni kell, mivel sok volt az egyéni hiba, de a lányoknak sokszor sikerült eljutniuk az ellenfél red zone-jáig. A defense jól teljesített, mivel sikerült megállítania a Vikings passzjátékát. Ez ellen a csapat ellen mindig nehéz játszani, főleg, hogy ilyen kiváló formában vannak a játékosaik.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés