Visszaesett a Békéscsaba
Írta: Makranczi László    2014. május 23. péntek, 19:51    PDF Nyomtatás E-mail

Nagy rangadó elé nézünk a hétvégén, hiszen a Bulldogs a Gorillaz otthonába látogat.  Ez a mérkőzés vagy megszilárdítja a dunaújvárosiak helyét az élen, vagy az újpestieknek ad egy nagy löketet a rájátszásra.

 

 

1. (+1) Dunaújváros Gorillaz
Elég volt egy mérkőzés és Grátz Vilmos alakulata vissza is vette az első helyet, mégpedig egy eléggé magabiztos győzelemmel. Boda Gábor a védelemben szinte hibátlanul teljesített a védelemben és a támadósor passzjátéka a Tata Mustangs ellen jól működött. Most viszont az erősorrendben, a második helyre visszaesett Újpest Bulldogs ellen kell megmutatniuk, hogy a tapasztalat vagy a fiatalság fog nyerni

 

2. (-1) Újpest Bulldogs
A Kutyák előtt ismét itt a lehetőség, hogy újra az első helyre lépjenek, hiszen a hétvégén a Dunaújváros Gorillaz otthonában kell bizonyítaniuk. Győzelmük Pacuk Lászlóék esetén nemcsak a jobb kiemelésért szállhatnak harcban, de a bajnoki címért folytatott harcban is óriási lépést tennének előre. Azonban a Gorillák defense-ét nehéz lesz feltörniük.

 

3. Budapest Titans
Bár a Titánok sorozatban harmadik győzelmüket aratták, egyelőre még nem bizonyosodtunk meg arról, hogy vajon érdemesek-e a dobogó első két fokának valamelyikére. Ugyan az Eger Heroes ellen magabiztosnak tűnik a 36-7-es diadal, az utolsó negyedben szerzett 19 pont döntötte el igazán z összecsapást. Úgy néz ki, hogy a negyedik játékrészben nagyon veszélyesek a fővárosiak, de az biztos, hogy már csak a rájátszásban csaphatnak össze a Kutyákkal, illetve a Gorillákkal.

 

4. (+1) Miskolc Steelers
Az acélvárosiak megszerezték második győzelmüket is, amellyel már a legjobb négy közé kerültek. A hosszú szünet jót tett a borsodiak, hiszen a Békéscsaba ellen már jól összeérett a csapat, miután magabiztosan nyertek 31-14-re. Legközelebb a Budapest Titans ellen kell nyernie a Steelers-nek, amellyel még egy helyet léphet előre Száraz Zsolt alakulata.

 

5. (+1) Tata Mustangs
Sorozatban harmadik vereségét is elszenvedte a Mustangs a szezonban, de így is előre léphetett egy helyet, miután a Békéscsabának sem sikerült megtörnie a rossz sorozatát. Labancz Bence sorozatban a harmadik mérkőzésén is touchdown-t szerzett, amellyel ismét megmutathatta Zahovay Ádám vezetőedzőnek, hogy bármikor számíthat rá. Már csak egy esélyük van a Vadlovaknak, mégpedig az Eger Heroes ellen.

 

6.  (-2) Békéscsaba Raptors
Tim Jolin legénységének nem sikerült az egy hónapos szünet után talpra állnia, sőt még nehezebb helyzetbe került, hiszen elképzelhető, hogy a végén a pontkülönbség fog dönteni, hogy bejutnak-e egyáltalán a playoff-ba. A sérülések nagyon megtizedelték a Raptorokat, újabb vereségük pedig a Miskolc Steelers ellen két helyes esést jelentett nekik erősorrendünkben.

 

7.  Eger Heroes
Herke Zsombor gárdájának nem úgy sikerült a budapesti kirándulás, mint ahogy eltervezték. Bár az utolsó negyedig fej-fej mellett haladt a Titans és a Heroes, a végén mégis a fővárosiak kerekedtek felül. Az egrieknek még van mit javulniuk, de a Tata és a Dunaújváros ellen nem lesz könnyű dolguk.

 

Hozzászólások  

 
0 #1 Lashawnda 2015-09-18 03:58
Ebben a kérdésben egyetértek veled, habár nem
tökéletesen minden részletében. Végül is nem kell mindenről pont ugyan azt gondolnunk, ahány ember
annyi vélemény, szinte bármiről. Elismerem jól megírtad.
Üdv.

Also visit my web page: egészségesen élni (forskolin.hu: http://forskolin.hu/)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés