Viharos környéken a Párducok
Írta: Makranczi László    2014. május 30. péntek, 17:18    PDF Nyomtatás E-mail

Közeledik a végéhez az IFAF Közép Kelet-európai Interliga és már csak egy magyar gárdának lesz összecsapása az alapszakaszban. A Budapest Hurricanes-nek nem kisebb ellenféllel, mint a döntőre szintén esélyes Panchevo Panthers-szel kell hazai környezetben megmérkőznie.

A Párducok már megszelídítettek egy magyar csapatot, mégpedig a Budapest Cowboys-t, még a nyitófordulóban (24-20), akkor is a fővárosban. Az óta a Panchevo veretlen a bajnokságban és úgy néz ki, hogy jó eséllyel pályázik arra, hogy a finálénak is a házigazdája legyen. Az amerikai játékosokat is keretében tudó szerbek minden bizonnyal éles karmokkal jönnek Budapestre, hogy a Hurrikánokat is lecsillapítsák. Ám ehhez Kovács Zsolt legényeinek is lesz egy-két szava, hiszen a Cowboys ellen már visszatértek a sérültek nagy része is, akik még a találkozó elején nem mozogtak tökéletesek, de egyre jobban belejöttek és egy szoros párharcot vívtak a Lovászfiúkkal. A narancs-fehér-zöldek ugyan már nem juthatnak be a CEI fináléjába, de biztos, hogy viharos fogadtatásban részesítik majd a Párducokat.

Sződy Ferenc, a Hurricanes defensive koordinátora szeretné, ha csapata megörvendeztetné a szurkolókat szombaton.
– A Panthers ellen már úgy kell készülnünk, hogy nincs esélyünk döntőbe jutni – mondta Sződy. – Ez a Budapest Hurricanes számára nagyon ritka szituáció. Ennek ellenére felkészültünk ellenfelünkből és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tavasz utolsó hazai mérkőzésén méltóképpen ki tudjuk szolgálni közönségünket.

 

Fotók: Kökény János, Váradi Barna és Király Etelka

 

Budapest Hurricanes-Panchevo Panthers
Időpont: május 31. (szombat), 15.00
Helyszín: Budapest, Népliget SportHostel és Stadion (Vajda Péter u. 38.)

Belépő: 1200 Ft (diákigazolvány felmutatásával 700 Ft, 14 év alatt ingyenes a belépés)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés