Cél: sorozatban az ötödik győzelem
Írta: Makranczi László    2014. május 31. szombat, 13:24    PDF Nyomtatás E-mail

Egy hét múlva következhet a Vukovi elleni visszavágó, de előbb az osztrák divízió III-ra kell még koncentrálnia Kovács István gárdájának, hiszen egy nehéz ellenféllel kell megmérkőzniük, a Vienna Knights II-vel.

A Lovagok talán nem a leg ponterősebb alakulatnak számítanak az osztrák divízió III-ban, ám a védelmük annál figyelemre méltóbb, hiszen három találkozójuk során mindössze 13 pontot engedtek ellenfeleiknek és a Wolves-hoz hasonlóan még egyszer sem kaptak ki az idei kiírásban. A lecke fel van adva a Farkasoknak, győzniük kell Bécsben, hogy megszerezzék sorozatban ötödik diadalukat a 2014-es szezonban. A budapesti alakulat legutóbb a Weinviertel Spartans-nak sem kegyelmezett, sőt akkor sem állt meg 40 alatt (47-6). Vajon a Knights otthonában is parádézni fognak Kovács István legényei?

Miakich Gábor, a Wolves defensive koordinátora beszélt a vasárnapi párharcukról, amelyen a sérültjeik pótlása mellett a győzelem lesz a másik nagy feladatuk.
Az ellenfelünk eggyel kevesebb meccset játszott, mint mi és ők is veretlenek, de jó pontarányuk van, mivel kevés pontot kaptak – beszélt a Vienna Knights 2-ről Miakich. – A Knights egy nagyon erős gárda, ahol az elsőszámú keretből is játszanak embereik és biztos, hogy ellenünk is hoznak pár játékost a nagy csapatból. Láttuk a meccsüket a Legionaries ellen, gyorsak, atletikusak, fizikálisak és fiatalok. Nekünk az elsőszámú feladatunk, hogy a sérültjeinket helyettesíteni tudjuk. Minden bizonnyal több olyan játékos is pályára lép vasárnap, aki kevesebbet játszott. Kemény összecsapás lesz, mert ha az ellenfelünk elkapja a fonalat, akkor jól fog menni nekik a játék, azonban én bízok a győzelmünkben. Ezen a mérkőzésen csak a magunk dolgát nehezíthetjük meg. Már nagyon várjuk a találkozót.

Fotók: Bratincsák Péter, Stefan Wilfinger

 

Vienna Knights II-Docler Wolves
Időpont: június 1. (vasárnap), 15.00
Helyszín: Bécs, ASKÖ Sportzentrum Auf der Schmelz

 

Hozzászólások  

 
0 #2 Bea 2017-07-23 17:51
I really like it whenever people come together and share
opinions. Great website, stick with it!

Have a look at my weblog :: foot pain after sitting, medapinneo.hatenablog.com: http://medapinneo.hatenablog.com/entry/2017/05/29/130222,
Idézet
 
 
0 #1 Roxana 2017-06-01 01:18
I'm very happy to read this. This is the kind
of manual that needs to be given and not the random misinformation that is
at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.


Feel free to surf to my blog: foot pain: http://russell8meadows7.jigsy.com/entries/general/help-for-contracted-toes
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés