Egy extra döntött
Írta: Makranczi László    2014. június 05. csütörtök, 11:53    PDF Nyomtatás E-mail

Rangadóval folytatódott a 7. forduló az osztrák divízió III-ban, mégpedig Kovács István egyesülete a liga egyik legjobb védelmével felálló Vienna Knights II. otthonában szerette volna megszerezi 5. győzelmét is az idei szezonban.

Viszont az első negyed nem a vendégek elképzelései szerint indult, hiszen egy futott TD-vel, valamint egy extrával a bécsiek szerezték meg a vezetést. Ugyan a második negyedben a magyar válogatott Lenner Péter futása és Majoros Csaba extrája révén sikerült egalizálnia a Wolves-nak, de az utolsó szó a félidőben mégis a hazaiaké volt, akik egy elkapott TD-vel és egy extrával visszaszerezték a vezetést.

A második játékrészben folytatódott a kiélezett adok-kapok csata a két gárda között és Roczkó Iván révén, valamint Majoros extrájával ismét egál volt. Ám ez után, először a meccsen vezetéshez jutott a Docler Wolves, mégpedig ismét Lenner futásával, azonban Majoros egypontosa ezúttal sikertelen volt. A Lovagoknak még a harmadik negyed elején sikerült visszaszerezniük a vezetést egy futott hatpontossal, illetve egy sikeres extrával. Az utolsó negyedben viszont már nem bírt egymással a két csapat, így már a harmadik játékrészben kialakult a 21-20-as végeredmény, amellyel Kovács István alakulata elszenvedte első vereségét az osztrák divízió III-ban.

Fotók: Maximilian Machan

 

Vienna Knights II-Docler Wolves 21-20 (7-0, 7-7, 7-13, 0-0)
Wolves pontszerzők: Lenner Péter 2 (xp: Majoros Csaba), Roczkó Iván (xp: Majoros Csaba).

 

Miakich Gábor, a Docler Wolves defensive koordinátora: Jobban örültünk volna, ha nem lett volna ilyen izgalmas ez a mérkőzés. Sok olyan játékost játszattunk, akik kevésbé voltak olyan tapasztaltak, és nem úgy nézett ki, hogy felnőttek a feladathoz. Sok sérültünk volt, így offense-ben a támadófalunk is máshogy állt fel, sajnos a futók sem voltak formában. Lenner Péterre is vigyáztunk, mert ő is sérüléssel játszott, így kevesebb időt kapott a pályán. Az osztrákok nagyon jól felkészültek ellenünk, és nagyon akarták a győzelmet. A Legionaries ellen nyernünk kell, hogy bebiztosítsuk a rájátszást.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés