Az utolsó alapszakasz meccs
Írta: Makranczi László    2014. június 06. péntek, 09:37    PDF Nyomtatás E-mail

Egy héttel ezelőtt a Docler Wolves elszenvedte első vereségét az AFBÖ divízió III-ban, ám most hazai pályán nagyobb esély mutatkozik a győzelemre, főleg hogy főcsoportjuk egyik leggyengébb alakulatát fogadják.

A Vienna Knights II ellen egy extrán múlt a mérkőzés (21-20) Kovács István legénységének, amely egy kicsit fájó vereség lehetett a budapestiek számára, azonban az osztrák kupavadászat alapszakaszának utolsó találkozóján a Carnuntum Legionaries-t könnyen le kellene győzniük a Farkasoknak. A Wolves-nál sok a sérült, emellett pedig már közel van a Vukovi elleni CEFL rangadó is, így várhatóan ismét a kevesebb játéklehetőséget kapó emberek fognak pályára lépni a Légionáriusok ellen is. A Carnuntum támadóegysége eddig nincs csúcsformában, hiszen 12 szerzett pontjával a leggyengébb offense-szel rendelkeznek, viszont eddig egyetlen mérkőzésükön sem kaptak ki 25 pontnál többel, így a fővárosiak számára elképzelhető, hogy gondot okozhat a vendégek védősora.

Kovács István, a Docler Wolves vezetőedzője nem szeretné, ha csapata többet hibázna ebben az osztrák szezonban.
A Legionaries idén még nem nyert meccset és a konferenciánk leggyengébb csapatának számítanak – mondta a szakvezető. – Az előző meccsünkön a Knights jobban akarta a győzelmet és szerintem velük összefuthatunk majd a fináléban is, ha eljutunk odáig. Az a fontos, hogy nem szabad többet botlanunk, nem szabad több hibát vétenünk. Csak a győzelem elfogadható és erre törekszünk majd.

Fotók: Bratincsák Péter, legionaries.at

 

Docler Wolves-Carnuntum Legionaries
Időpont: június 9. (hétfő), 16.00
Helyszín: Budapest, Láng Vasas pálya (Rozsnyai u. 4.)

Belépő: 1000 Ft (A jeggyel megtekinthetik a 13.00-kor kezdődő Wolves Ladies-Dragons Ladies összecsapást is.)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés