Wolves Ladies-Vikings Ladies újratöltve
Írta: Makranczi László    2014. június 06. péntek, 11:04    PDF Nyomtatás E-mail

Újra a hölgyeké a pálya hétfőn, hiszen a Farkaslányok második mérkőzésükre készülnek az osztrák bajnokságban, ám ezúttal hazai pályán fogadják a címvédő Raiffeisen Viking Ladies gárdáját.

Récsey Dávid leányainak nincs túl szép emléke az osztrákokról, hiszen ellenük játszották idegenben a nyitómeccsüket és 44-0-ra ki is kaptak a Ravelinstrasse-n. A Vikingek eddig mind a három meccsüket megnyerték a szezonban, ráadásul egyiken sem kaptak pontot, és 40 szerzett pont alatt meg sem álltak. Récsey Dávid vezetőedző az előző összecsapáson még sok hibát látott játékosaitól, azonban sok pozitívumot is, ami miatt a 44-0 nem tükrözi a játék képét. A Docler Wolves Ladies-nek most volt egy hónapjuk, hogy felkészüljenek a Vikings Ladies-re, de vajon ez elég lesz-e, hogy megszorongassák az eddig kiváló formában játszó bécsieket?

Récsey Dávid reméli, hogy a hibákat kiküszöbölték és egy izgalmas mérkőzést játszanak majd a Vikingekkel.
Próbálunk szoros meccset játszani a Vikings Ladies-zel – mondta a Farkaslányok szakvezetője. – A defense-ben ki kell javítanunk azt a néhány hibát, amiből pontokat kaptunk Bécsben, az offense-ben pedig végre kell hajtani azokat, amik nem mentek. Igyekeztünk a hibákra koncentrálni, azokat megoldani.

Fotók: Andreas Bischof

 

Docler Wolves Ladies-Raiffeisen Vikings Ladies
Időpont: június 9. (hétfő), 13.00
Helyszín: Budapest, Láng Vasas pálya (Rozsnyai u. 4.)

Belépő: 1000 Ft (A jeggyel megtekinthetik a 16.00-kor kezdődő Wolves-Legionaries összecsapást is.)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés