Egy meccsre a rájátszástól
Írta: Makranczi László    2014. június 14. szombat, 05:11    PDF Nyomtatás E-mail

Két hét múlva a wild card körrel folytatódik a Magyar Amerikai Futball Liga divízió II. 2014-es szezonja, ám előbb még van egy alapszakasz-záró összecsapás, amelyet a Budapest Hurricanes II vív a Szombathely Crushers-szel.

Még csak tavaly indult neki a divízió II-nek a Hurrikánok másodikszámú csapata, de második szezonjukban egyelőre kiemelkedően teljesítenek. Bencsics Márk csapata idén eddig nagyon magabiztosan és ponterősen játszott, irányítójuk Czirók Márton pedig minden bizonnyal eddigi karrierje legjobb idényét futja, hiszen nemcsak passzaival hívja fel a figyelmet, de touchdown-jaival is. Azonban lehet, hogy a Nyugati főcsoport egyik legkeményebb védelmével még neki is meggyűlhet a baja. Ugyan a Zúzóknak becsúszott egy vereség az idén szintén kiválóan produkáló Szekszárd Bad Bones ellen, de Őri Csaba legénysége minden bizonnyal megnehezítheti a Hurrikánok dolgát. Ezt bizonyíthatja irányítójuk Piskor Péter is, aki szintén a mobilisabb irányítók közé tartozik a ligában.

Az alapszakasz utolsó fordulójában Pál Tibor Kornél, a Fehérvár Enthroners szakvezetője latolgatta az esélyeket.
A rájátszás menetrendje szempontjából még koránt sem elhanyagolható találkozót fog vívni a két csapat. Mindkét együttes szempontjából fontos, hol végeznek a tabellán, úgyhogy komoly, kiélezett találkozóra számítok. A Hurricanes II option futásai az I formációs fullback-es futásokat játszó Szombathelyiek ellen. A budapesti csapat tűnik esélyesebbnek, de ki tudja, mit húz elő a Crushers erre a találkozóra. A felkészült védelmek dönthetnek. Győzzön a jobbik”
– mondta a Koronázók trénere.

 

Fotók: Kökény János, Soós Attila

 

A hétvége programja:

Budapest Hurricanes II-Szombathely Crushers
Időpont: június 14. (szombat), 15.00
Helyszín: Budapest, Népliget SportHostel és Stadion (Vajda Péter utca 38.)
Belépő: 1200 Ft (Diákigazolvány felmutatásával 700 Ft; 14 év alatt a belépés ingyenes.)

 

Hozzászólások  

 
0 #1 Dario 2017-07-08 06:53
Hi guys! Who wants to chat with me? I'm live at HotBabesCams.com, we can chat, you can watch
me live for free, my nickname is Anemonalove: https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg , here is my pic:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés