Változás a dobogó élén
Írta: Makranczi László    2014. június 14. szombat, 05:25    PDF Nyomtatás E-mail

Nagy változás az erősorrend élén, hiszen hosszú idő után a Tigers II állt az élre a Miskolc Renegades legyőzésével. A Fehérvár ugyan jól játszott utolsó mérkőzésén, de végül a 11. helyen ért célba.

 

 

1. (+3) Nyíregyháza Tigers II (3 gy, 1 v)
A Miskolc Renegades ellen egy rangadóhoz méltó összecsapáson tudott 40-32-re nyerni a Tigers, amelyen amerikai importjuk, Troy Rice 5 touchdown-t is szerzett. Rice az elmúlt három mérkőzésen összesen 8 hatpontost szerzett, amellyel nem akármilyen üzenetet küldött a rájátszásba jutó csapatoknak: „Idén a Tigriseket kell megverni, ha valaki bajnok akar lenni!”

 

2. (-1) Miskolc Renegades (3 gy, 1 v)
Lakatos Bence és Troy Rice külön párbajából az amerikai elkapó jött ki jobban, de a Renegátok irányítója és elkapója sem vallott szégyent, hiszen egyike azon játékosoknak, akik idén eddig minden összecsapáson TD-t szereztek. A Renegades az utolsó pillanatig harcban volt a győzelemért és annak ellenére, hogy másfél hónap után lecsúsztak a dobogó legfelső fokáról, még nem vesztették el a bajnoki címért folytatott harcukat. Csak most már nehezebb dolguk lesz.

 

3. (-1) Debrecen Gladiators (3 gy, 1 v)
Közeleg a június 29. és a Gladiators felnőtt csapata hosszú idő után újra a rájátszásban van. Szűcs Botond gárdája minden bizonnyal a Szekszád Bad Bones-szal nézhet majd farkasszemet, de azon a ki-kimeccsen bármi előfordulhat.

 

4. (-1) Budapest Hurricanes II (3 gy, 0 v)
A Hurricanes ezen a hétvégén kihasználhatja a Renegades bukását és egy magabiztos győzelemmel sokat léphet előre a ranglétrán. Nem kizárt, hogy Bencsics Márk legénysége akár az első helyet is átveheti az erősorrenden, de az ellenfelük, a Szombathely Crushers nem ígérkezik könnyű ellenfélnek.

 

5. Szekszárd Bad Bones (3 gy, 1 v)
Csak a pontkülönbségüknek köszönhetik a Rosszcsontok, hogy egyelőre még ötödikek. Ugyan a Fehérvárt is le tudták győzni, de a Koronázók rendesen megdolgoztatták Laczkó Ernő Márton alakulatát. A rájátszásban minden bizonnyal a Debrecen Gladiators kerül majd az útjukba. A negyeddöntő egyik legjobb összecsapását rendezik majd a cívisvárosban.

 

6. Szombathely Crushers (2 gy, 1 v)
A Zúzók előtt most itt a nagy feladat, hiszen le kell győzniük a Budapest Hurricanes II-t a Népligeten. Őri Csabáéknál most sokat pihenhettek a sérültek, de vajon az egyik legkeményebb védelemmel rendelkező gárdának elég volt-e a hosszú szünet?

 

7. Dabas Sparks (1 gy, 3 v)
Egy hét múlva a Szikrák történetük során először szerepelhetnek a playoff-ban, amely biztos dobni fog Bíró Krisztián gárdájának hangulatán. Miután megszerezték egyetlen győzelmüket az alapszakaszban az Újbuda Rebels II ellen, jó előjellel is várhatják a szabadkártyás kört, sőt akár a negyeddöntőig is eljuthatnak.

 

8. Újbuda Rebels II (1 gy, 3 v)
Lesi Tamásék számítanak a wild card kör egyik legerősebb gárdájának, de vajon bizonyítani is tudják ezt? A Dabas Sparks ellen meglepetés született, de ezúttal a Lázadók más képletben gondolkodnak és mindenképp a negyeddöntő lesz a céljuk.

 

9. Budapest Eagles (1 gy, 3 v)
Szentpétery Alexander gárdája a visszatérés után a wild card körben folytatja az utószezont. Kérdés, hogy vajon kihasználják-e az előttük adódó lehetőséget és lépnek még egyet előre a negyeddöntőbe. Minden esélye megvan erre a Sasoknak, hiszen jól játszottak a Szekszárd ellen, meg tudták verni a Koronázókat, és a Hurrricanes II elleni is jók voltak két negyeden keresztül.

 

10. Szolnok Soldiers (1 gy, 3 v)
A Katonáknak még ápolni kell a sebeket, hiszen az alapszakasz végére szinte teljesen elfogytak a falemberekből. Talán ez az idő elég volt nekik, hogy átalakítsák egy kicsit a csapatot és talán eljussanak a negyeddöntőig.

 

11. Fehérvár Enthroners (0 gy, 4 v)
A Koronázók már biztos, hogy az utolsó helyen végeztek erősorrendünkben, de utolsó összecsapásukon a Szekszárd Bad Bones ellen már meggyőző volt a csapat támadójátéka. A Rosszcsontok otthonában sokat tettek azért, hogy az utolsó szalmaszálba kapaszkodva bejussanak a playoff-ba. Le a kalappal Pál Tibor Kornélék előtt, de idén nem sikerült előre lépni. Talán jövőre.

 

Hozzászólások  

 
0 #1 Garfield 2017-07-08 06:54
Hi fellas! Who wants to chat with me? I'm live at HotBabesCams.com,
we can chat, you can watch me live for free, my nickname is Anemonalove: https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg , here is my photo:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés