A pontkülönbségen múlik
Írta: Makranczi László    2014. június 14. szombat, 06:01    PDF Nyomtatás E-mail

A Békéscsaba visszaesett az utolsó helyre, de ez még nem jelenti azt, hogy nem juthat be a rájátszásba.

 

 

1. Dunaújváros Gorillaz (3 gy; 0 v)
A Dunaújváros minden bizonnyal első kiemeltként vághat neki a playoff-nak, de egy nagyon szívós Eger Heroes-zal kell majd megmérkőzniük. Meccsről meccsre egyre jobb formában van Grátz Vilmos gárdája, sőt eddig magabiztosan nyerték találkozóikat. A védelmük nagyon erős és a támadó egységük is félelmetes. Eddig úgy néz ki, hogy kimagaslanak a divízió I. mezőnyéből.

 

2. Újpest Bulldogs (3 gy; 1 v)
A lila-fehérek begyűjtötték harmadik győzelmüket is a divízió I-ben, igaz ehhez nem kellett játszaniuk, mivel a Békéscsaba végül lemondta a találkozót. Jelenleg a Bulldogs a tabella harmadik helyén van, de könnyen lehet, hogy a második kiemelt pozícióját is elfoglalhatják, csak meg kell várni még a Steelers-Raptors összecsapást.

 

3. Budapest Titans (3 gy; 0 v)
Kollár Balázsékra nagy feladat vár a hét végén, hiszen a második, sőt akár az első kiemelésért is küzdhetnek. Az ellenfél viszont cseppet sem lesz könnyű, mivel a Miskolc Steelers jól összeérett az alapszakasz végére. A Cassovia Steelers és a Nyíregyháza Tigers játékosaival nagyon jól összeszokott az alapkeret, de a Titans keretében is rengeteg magas szinten játszó focista van, aki akár döntő szerepet vállalhat csapata esetleges győzelmében.

 

4. Miskolc Steelers (2 gy; 1 v)
A Steelers számára kedvező lehet a sorsolás a playoff-ban, de ezt a Budapest Titans ellen kell kiharcolniuk. Száraz Zsolt csapata eddig erősek voltak a futásokban, de a legjobban az elkapásoknál tudtak érvényesülni, hiszen Vasyl Jordan két nyíregyházi társának, Szabó Krisztiánnak és Hanász Róbertnek adogathat. Jó kis csapat vált belőlük az alapszakasz végére.

 

5. Tata Mustangs (1 gy, 3 v)
Két héttel ezelőtt a Vadlovak megszerezték első győzelmüket a szezonban egy izgalmas és fordulatos meccsen az Eger Heroes otthonában. Ezzel a diadallal Zahovay Ádám legénysége kiharcolta a jogot, hogy a playoff-ban játszhasson, de idén is bizonyítaniuk kell, hogy tovább tudnak menni a wild card körből.

 

6. (+1)  Eger Heroes (0 gy, 3 v)
Herke Zsomborék egy hellyel előrébb léptek, de ez még nem jelenti azt, hogy a rájátszásra is esélyük van, igaz a tabellán most a Raptors az utolsó, de amennyiben a Dunaújvárostól több mint 16 ponttal kikapnak, akkor búcsúzniuk kell az utószezontól. Minden bizonnyal a szezon egyik legjobb formáját fogják nyújtani majd az egri Hősök. Kell is, ha szeretnék a playoff-ban folytatni ezt az idényt, de a Dunaújváros ellen nagyon nehéz csatát kell vívniuk.

 

7. (-1)  Békéscsaba Raptors (0 gy, 4 v)
Négyből négy meccsen szenvedtek vereséget a csabaiak, de még nem biztos, hogy vége lenne a szezon Tim Jolin-éknak. A Bulldogs ellen lemondták a találkozójukat, így 20-0-s vereség lett hozzájuk beírva, ám még mindig bejuthatnak a playoff-ba, csak jobb pontkülönbséggel kell rendelkezniük, mint az Eger Heroes-nak.

 

Hozzászólások  

 
0 #2 Stacy 2017-07-23 17:49
This website was... how do you say it? Relevant!!
Finally I've found something which helped me. Kudos!


My page: foot pain after surgery (tabithadargie.weebly.com: http://tabithadargie.weebly.com)
Idézet
 
 
0 #1 Daniella 2017-06-01 04:21
Loving the info on this internet site, you have done great job on the articles.my site - heel lift: https://diazgrkkzsaqcn.tumblr.com/post/140264902316/chiropodists-prefer-shoe-lifts-for-leg-length?is_related_post=1
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés