Peppersnek új csapata lehet péntekre
Írta: Vikk    2010. március 04. csütörtök, 05:12    PDF Nyomtatás E-mail
Az ESPN.com pletykarovatában azt találgatják, hogy Julius Peppers péntekre új csapathoz kerülhet, mivel a csapatok akkortól igazolhatnak szabadon a szerződésmentes játékosok közül. Peppers döntését valószínűleg a pénz és az fogja eldönteni, hogy akar-e OLB lenni 3-4-es felállásban. Biztosan szeretne vetélytársat is, de Peppers időnként lusta is tud lenni, és ha esélye lesz arra, hogy egy dimenziós dobó lerohanó legyen 3-4-es felállásban, akkor elképzelhető, hogy a Patriots, vagy a Browns mellett dönt.
A Bears az elmúlt hét során többször is jelezte, hogy kötődik Peppershez, de nem tudom elképzelni, hogy Jerry Angelo Chicago-ba hozná a defensive endet. A Bearsnél bizonyára jól tudnának használni egy dobó lerohanó játékost, (mert hiszen melyik csapat ne tudna?), de amint már máskor is történt, semmi kétség, hogy Angelo megint a szezonon kívül fog majd a maradékból válogatni a lyukak betöméséhez.

A Falconst szintén kizárhatjuk a potenciális csapatok listájáról, akik már tudják, hogy Peppers eltűnik a játékok alatt és ezzel rossz színben tünteti fel csapatát. Csábító a gondolat, hogy Pepperst John Abraham és Jonathan Babineaux mellé tegyék, de Thomas Dimitroff GM-nek az az elképzelése, hogy tervei szerint haladjon tovább a csapatépítéssel. A Falconsnak emellett már van fiatalabb és olcsóbb alternatívájuk, mint Kroy Biermann és Lawrence Sidbury, akik közül az utóbbi még elég nyers, de megvannak a megfelelő méretei és sebessége, hogy megbízható dobó lerohanó játékos legyen.

Ha hivatalos előrejelzést kellene mondani arról, hogy Peppers hol fog landolni, én az Eagles-re tippelnék. Ott nem lehetne OLB, de szerintem a Philly hajlandó lenne fizetni neki, és őt is érdekelné, ha a csapatot hozzásegítené a Super Bowl megnyeréséhez.
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.