A Redkins megint a legjobb szabad játékosokból válogat
Írta: Vikk    2010. március 05. péntek, 19:40    PDF Nyomtatás E-mail
Új év, új igazgató, új edző, új igazolási játékszabályok , minden változik csak a jó öreg Washington Redkins hozzáállása nem változik. Ha belenézünk a mai hírekbe, azt olvashatjuk, hogy a Redkins, Daniel Snyder hatalmas csekkfüzetét lobogtatva készül a pénteki napra, amikor az NFL vásárlási idénye kezdődik. A Redkins ismét megcéloz két nagyágyút, akik közül az egyik Julius Peppers, aki potenciális külső linebacker lehet 3-4 es felállásban, amire a Redkins várhatóan váltani fog, az új defensive koordinátor Jim Haslett vezetésével.
Nem meglepő, hogy a Redkins megcélozza a legnagyobb nevet a szabad játékosok közül, de vajon tanultak-e a tavalyi élményükből Albert Haynesworth-tal, aki tavasszal 32 millió dollárt fog bezsebelni a csapattól? A Washington nyilvánvalóan jobb teljesítményt vár tőle a második évben. A csapat Pepperst célozza meg, mivel egy évvel ezelőtt azt hangoztatta, hogy olyan csapatnál akar játtszani, akik 3-4-es felállást alkalmaznak.

A Redkins közte lesz azoknak a csapatoknak, akik Darren Sproles running backért fognak licitálni. A Chargers szeretné visszaszerezni a játékost, de még nem tettek rá ajánlatot, mert azzal a lépéssel az ára 7,3 millió dollárra emelkedne.
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.