Elkél az öreg a háznál
Írta: Láb    2010. július 26. hétfő, 16:55    PDF Nyomtatás E-mail
A Vikings Running Back-je, Adrian Peterson nem fog könyörögni Brett Favre-nek, hogy vesse el visszavonulási terveit, de örülne ha újra  magára húzná a Vikings mezét.  Az irányító Favre idén októberben lesz 41 éves és egy bokaműtétből lábadozik.
„Amikor először láttam őt L.A-ben az offseason ideje alatt, a szemébe nézve olyan érzésem támadt, mintha vissza akarna térni. Le fogok menni a házához, megmondom neki, hogy ’Favre’ gyere vissza.”- mondta Peterson az Olahoman-nak.

„Favre-ot nézve nőttem fel. Legalább olyan rajongója vagyok mint az emberek, akik őt figyelik. Green Bay lakosai élete egész eddigi részében őt figyelték. Már maga az érzés határozottan jó lenne, ha idén vele játszhatnék (ha visszajön), és együtt emelhetnénk fel Dallasban a trófeát.”
Játékáról Peterson annyit mondott, hogy a fumble problémái eredete inkább mentális mintsem fizikai.
„A küzdelmet ezekkel a gondolatokkal a szezon végén megkezdtem, igyekszem őket amennyire csak lehet magam mögött hagyni, de a fumble még a játék része marad. Tudom mit kell tennem, hogy csapatomat segíthessem végső céljának elérésében, hogy a NFC bajnoka legyen és a Super Bowl győztese is egyben.”
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.