Welker újra játékban
Írta: end zone magazin    2010. augusztus 20. péntek, 03:38    PDF Nyomtatás E-mail

A New England Patriots elkapója, Wes Welker (WR  #83) január 3-án elszenvedett térdszalagszakadása mára a múlté. Hat hónappal a műtét után újra pályára lépett az  Atlanta Falcons elleni előszezon  játékon. Ez volt az utolsó esélye annak, hogy bebizonyítsa edzőinek, csapattársainak és a szurkolóknak, hogy készen áll a játékra.

Atlanta Falcons - New England Patriots 10:28 (3:7; 0:7; 0:7; 7:7)
Tom Brady (QB #12) nem csodálkozik azon, hogy ilyen gyorsan felépült sérüléséből.  "Wes a legkeményebb játékos, akit valaha ismertem" mondta Brady. "Karriere során magassága miatt folyamatosan meg kellet küzdenie posztjáért."

Welker 2 sikeres elkapást (20 yard) tudhat magáénak.

Hamar bizonyította, hogy ott a helye a támadó sorban. A Patriots támadó falembere, Stephen Neal (G #61) 10 yard-os büntetését követő támadássorozatban kulcsszereplő volt Welker. Brady háromszor választotta célpontjául. Welker első alkalommal hat yard-ot szerzett. Másodjára megszerezte a first down-t, egy 14 yard-os elkapással.Végül Brady screen passzát a Falcons védője  Chris Owens (CB #21) hiúsította meg. Welker a csütörtök esti (magyar idő szerint péntek hajnal) játékával bebizonyította, hogy kezdő lesz a szezon első mérkőzésén.

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.