Peppers rákapcsolt
Írta: end zone magazin    2010. augusztus 25. szerda, 04:09    PDF Nyomtatás E-mail

Julius Peppers (#90 DL) érzékeltette a jelenlétét a második előszezoni játékában, következetesen nyomást gyakorolt a Quarterback-re, és kikényszerített egy fumble-t, ami segítette a Bears' defense-ét a szánalmas start után. 32-17 arányban vesztettek a Raiders-szel szemben szombat este.

Minél tovább játszott a díjnyertes védő, annál dominánsabb volt, különösen miután kiállt az újonc offensive tackle Jared Veldheer (#68 OL) ellen. Ugyanezt el lehet mondani a Bears' defense-éről is, amit a Raiders Quarterbackje, Jason Campbell  (#8 QB) elemezgetett mielőtt még bekeményített volna az első félidő végén.

A "Medvék" helyzetét tovább romlott, Bear's számára amikor Brian Urlacher  (#54 LB) otthagyta a játékot sérülése miatt és nem tért vissza.

A Raiders első drive-ja egy rémálom volt a védők számára, és remélték, hogy visszatérnek a 2006-os formához. A Raiders falembere,
Robert Gallery (#76 OL )csalódott volt a rossz start és megtartás miatt, ami vitát okozott, amikor Campbell egy gyors védett passzt dobott Michael Bush (#29 RB)-nak egy 24 yard-os előnyért.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Hosszú idő múlva Campbell következett a dobásban egy 18 és egy 13 yard-os passzal, mielőtt utólérte Louis Murphy (#18 WR) 27-yard előnyét, ami hozzásegítette a Raiders-t az első touchdown-hoz. Peppers, nyomást gyakorolt Campbellre. Sürgette Campbell dobását a harmadik játékmenetben a Bears ellen, 10-6-os állással félúton a második negyed felé. Később Veldheer-t kilökte kívülre és Campbell kezéből kivette a labdát, de Gallery visszaszerezte. A defense két másik turnovert erőltetett az első félidőben. Defensive tackle Matt Toeaina  (#75 DL) kényszerítette Campbellt, akinek a meggondolatlan passzát Charles Tillman  (#33 DB) megfogta.
Peppers egy sack-kel fejezte be a mérkőzést, a csapat öt legjobb védője egyikeként.

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.