Favre is bemutatkozott
Írta: end zone magazin    2010. augusztus 27. péntek, 03:31    PDF Nyomtatás E-mail
Brett Favre (#4 QB) visszatért a pályára – és a sztár-Quarterback rövid bevetése során rögtön padlóra került. San Francisco 49ers - Minnesota Vikings 15:10 (7:0, 0:3, 3:0, 5:7) Brett Favre visszatért a visszavonulásból – amennyiben volt tényleges visszalépés az idén. Ez a mottó állt a Minnesota Vikings, San Francisco 49ers elleni előszezoni játéka fölött. A 49ers rögtön az első drive-ban az Endzone-ba érkezett és pontot szerzett Anthony Dixon (#33 RB) 4 yard-os futásávalával.
Eljött Favre ideje: ez azonban rövid fellépés lett a sztár-Quarterback számára. Az első és egyetlen passzkísérlet Adrian Peterson (#28 RB)  felé ment, aki egy 13-yard győzelmet célzott meg.
De röviddel ezután Favre-t a Pro-Bowl-Linebacker Brett Favre) a padlóra küldte. Favre-nek elege lett, és a cserejátékos Tarvaris Jackson (#7 QB) (7/11, 43 Yards) vette át a helyét.
Favre: „Szívesen játszottam volna tovább” „Csak négy játékom volt, addig rendben volt a bokám. Eltaláltak, amit szívesen elkerültem volna. Szívesen játszottam volna tovább, de most ez így alakult. Ilyen rövid idő alatt a felkészülés nagyon nehéz lesz. Remélem, hogy ebben a szezonban, a tapasztalatom segítségemre lesz. Nem leszek fiatalabb, tehát okosabban kell játszanom”, mondta Favre.
A mérkőzést Favre nélkül is folytatni kell. Ryan Longwell(#8 Kicker) 40 Yard-os Field-Goal-jával a Vikings 3:7-re feljött.
Az támadó fal nagy problémái oda vezettek, hogy mindkét Quarterback (először Favre-nek, majd Jackson-nak) sok találatot kapott.
A 49ers-Defense erős teljesítményt nyújtott a játékban, megakadályozta a passzokat, így a Vikings-nek nem maradt esélye győzelemre. Sem a rövid passzokkal, sem pedig a futáskísérletekkel nem jutottak eredményre. A Vikings gyakran elképzelés nélkül cselekedett, Percy Harvin(#12 Wide Receiver) és Sidney Rice (#18 Wide Receiver) hiánya észrevehető volt az Offense-ben.
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.