A Broncos megverte a Steelers-t
Írta: end zone magazin    2010. szeptember 01. szerda, 19:49    PDF Nyomtatás E-mail
Tebow győzelemhez segítette a Broncos-t az első hazai játékán a Pittsburgh ellen. De Roethlisberger másért is aggódik. Denver Broncos - Pittsburgh Steelers 34:17 (7:3, 10:0, 3:0, 14:14)
Roethlisberger-nek ismét volt egy rövid szereplése. A Steelers-Quarterback, aki az első 6 szezonjátékot eltiltás miatt kihagyja, az első negyed után szívesen játszott volna még tovább: „Sokkolt”, mondta Roethlisberger, amikor Mike Tomlin lehívta a pályáról.

Az edzőnek még sürgősen meg kellett néznie a két cserejátékost, akiket a Pittsburgh a szezonkezdetre edzésben kell tartani. Dennis Dixon (#10 QB) azonban teljesen kiábrándító volt: 9/16 passz, 94 yard, de ehhez két Sack és két Interception, amikkel ugye a Broncos-nak szerzett pontokat.

Kyle Orton (#8  QB) (9/14, 80 Yds, 1 INT) is peches. Nem azért, mert neki se sokminden sikerült, hanem mert el kellett sznvednie egy kellemetlen ütést James Harrison-tól (#92 LB). A 2009-es Super-Bowl-MVP egy Fumble után felvette a labdát, és rohat vele az Endzone irányába, Orton egy Tackle-lal akarta őt megállítani. De a Linebacker Harrison – egyértelműen ő az erősebb a két ellenfél játékos közül – lehajtotta a fejét és szabályosan átrohant Ortonon. A Denvers játékosát rövid ideig kezelni kellett.  Miután Orton befejezte az aznapi munkáját, Tim Tebow (#15 QB) lépett a pályára. Az újoncnak ez az első hazai játéka, és teljesen jó benyomást tett: 5/10, 72 Yards, 1 TD, 1 INT – erre lehet építeni.
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.