Dráma az utolsó percben
Írta: end zone magazin    2010. szeptember 14. kedd, 04:23    PDF Nyomtatás E-mail

A Bears szezonnyitó mérkőzésén, Julius Peppers (#90 DE) is "beköszönt" , Matthew Stafford-nak (#9 QB). A Detroit a félidő vége előtt még 14-10-re vezetett, amikor a Chicago újdonsült szerzeménye, Peppers a vakoldalró megérkezett és letaglózta áldozatát Stafford-ot.

Az irányítónak sajnos vállsérülése miatt el kellett hagynia a pályát és ezután nem is tudott visszaszálni a játékba. A mérkőzés nagy részében Jeff Backus (#76 T) jól oldotta meg Peppers semlegesítését, de oltári nagyott hibázott. Csapata elvesztette az irányítóját és ahelyett, hogy az első félidőben lefuttatta volna az órát, mezőnygólt  kaptak a "Medvéktől. A Detroit  14-13-as vezetéssel vonult a  félidőre.
Az utolsó negyed drámai fordulatokat hozott a Lions számára. A kiváló ditroiti védőfal oroszlánként küzdőtt, de Jay Cutler (#6 QB) passza Matt Forte (#22 RB) felé meghozta a touchdown-t. Mindez a 4. negyed vége előtt nem sokkal. Az extra pont helyett két pontos passz kísérletük sikertelen maradt.
A Lions tartalék irányítója Shaun Hill (#14 QB) rendre megdobta a first down-okat és az utolsó másodpercekig játékban tartotta csapatát. Sikerült is a győzelmet érő TD-t Calvin Johnson-nak (#81 WR) bedobni az end zone-ba de a bírók nem adták meg, így a Lions drámai végjátékban kikapott.

 

Chicago Bears - Detroit Lions 19:14 (3:7, 10:7, 0:0, 6:0)

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.