A 13.hét nagy vesztesei
Írta: end zone magazin    2010. december 07. kedd, 04:48    PDF Nyomtatás E-mail

Sokat fogunk hallani a héten a Coltsról. Amikor azonban nincs futóteljesítmény, és a védelem is puhánynak tűnik a kemény csapatokkal szemben, akkor a teljes játék megtervezése a quarterbackre hárul.

Manning 365 yardot dobott, és szerzett 2 touch downt, de a 4 interception (melyekből az elmúlt három héten 11-et szerzett) az amiről inkább szót kell ejteni. Az Indianapilisban elmúlt években megszokott játék menetek ellenére még mindig gondatlanul apró hibákat követ el a fociban. A Coltnak 4 hete van arra, hogy felzárkózzon a Jaguarshoz (plusz még egy szemtől-szembe mérkőzés), és nem úgy tűnnek, miknt akik vissza tudnak kerülni a playoffba, hacsak Manning nem menti meg valahogy a csapatot, mert Ő jobban küzd most, mint valaha.

 

Indianapolis Colts - Dallas Cowboys 35:38 OT (0:10, 7:7, 7:10, 21:8, 0:3)


Hol van a Titans wide receivere? El kell ismerni, tévedés volt azt hinni, hogy Moss Nashville-be igyekszik, hogy a Tennesseenél játszhasson. Ahelyett, hogy megmutatta volna mit tud, és komoly fenyegetést jelentett volna az ellenfél számára, szinte semmit nem csinált. A Jaguars elleni vesztes meccsen a WR egyetlen 13 yardos elkapást produkált. Érthető, hogy QB gondjaik vannak, de ez Mosst miért gátolja abban, hogy 9 route-ot, fusson, vagy egy Cover 2 safetyvel szemben. A Titans a régi 5-2-es küzdőszellemű csapatból vesztessé vált, aki elkezdheti tervezgetni az offseasont. Moss nem tett pozitív benyomást.

Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars  6:17 (0:7, 0:10, 3:0, 3:0)

 

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.