A 13. hét nagy győztesei
Írta: end zone magazin    2010. december 07. kedd, 05:11    PDF Nyomtatás E-mail
Ez az amit az Oaklandtől szeretnénk látni. Alap dolgok, de beválnak. Először is kell Darren McFaden (19-97-1TD) és Michael Bush (23-95-1TD) a laposodó lendületű játékhoz és húzni kell az időt. Az Oakland majdnem 40 percig tartotta magánál a labdát és fizikailag elsöpörte a San Diegot. A QB poszton Jason Campbell mutat egy kis lábmunkát, 16-ból 10 passzt sikeresen végrehajt, mely 117 yardot ér, majd csinál egy touchdownt. Ezt a fajta játékot láthattuk Tom Cable klubjától november elején, amikor a Raiders playoff szóba került. Meglátjuk, hogy tudják-e tartani ezt a tempót a követekző hetekben is, mivel még mindig bent vannak az AFC West versenyben.
San Diego Chargers - Oakland Raiders 13:28 (0:14, 3:7, 3:0, 7:7)

A Saints quarterbackje 313 yardnyit passzolt 29-ből 24 sikeres passz végrehajtásával, 2 touchdownnal és egy interceptionnel, de más jelentős dolgot is tett a második heti győzelemért. A helyzet a Saints deep post játéka és a Bengals Robert Meachem elleni Cover 2 felállásával indult. Keskeny rés keletkezett azáltal, hogy a wide receiver eldobta a labdát a pálya közepén lévő safetytől. A Bengalst a negyedik down játékba kényszerítették (snap szándék nélkül) majd back shoulder fade-del támadva Marques Colstont, átvette a New Orleans a vezetést. Ezt várjuk a Pro Bowl quarterbackektől, ha meg kell nyerni a játékot.
Cincinnati Bengals - New Orleans Saints 30:34 (0:3, 6:10, 6:7, 18:14)

A Steelers-Ravens összecsapáson hozni kellett a negyedik negyedet a győzelemért.Polamalu, Joe Flacco QB sackelésével Ben Roethlisberger és a támadók előtt utat nyitott a győzelem felé. A Pittsburgh hat emberrel nyomult a Ravens pedig elvonta a védelmet a Steelers safetyjétől. Szélen, szabadon futóként a legfontosabb feladat a labdát a földre vinni, mielőtt a QB el tudná passzolni.Polamalu nagyszerű játékot játszott a nemzeti porondon, ahol a meccs főként alaptételekből, ütközésekből és védekező játékból állt.
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers 10:13 (7:0, 0:0, 3:3, 0:10)
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.