NFL survivor
Írta: end zone magazin    2010. december 08. szerda, 20:14    PDF Nyomtatás E-mail

A Tennessee Titansnak és az Indianapolis Coltsnak is a túlélés most a cél. A péntek hajnali játék vesztese nehezen juthat tovább a playoff selejtezőbe, ám a győztes előtt is nagy megmérettetések fognak állni. Vajon melyik csapat jön ki győztesen az NFL következő fordulójában és áll majd helyt az AFC déli csoportjában?

Peyton Manning meg tudja-e tartani a labdát?

Tudja-e valaki mi történhetett Peyton Manninggel, és ki tudja visszaadni a jövendő Hall of Fame quarterbacket akire mindenki emlékszik, ehelyett az "imposztor" helyett, aki a 18-as mezt viseli a Coltsban. Manning megmagyarázhatatlan módon szalasztott el 11 lehetőséget az elmúlt három mérkőzésen, melyeket a Colts elveszített, és már nem emlékeztet arra az irányítóra, aki korábban Super Bowlt nyert és ráadásul MVP díjjal büszkélkedhet. Jó hír, hogy a Tennessee nyilvánvalóan a legsebezhetőbb csapat, akivel a Colts ebben a hónapban találkozik, és ha van segítség számukra, akkor a Titans lesz a "megmentőjük".

Hisznek-e még a Titánok Jeff Fisherben?

 

Inkább az lenne a helyes kérdés, hogy Jeff hisz-e még a Titánjaiban... Az edző és csapata eltávolodása elkerülhetetlen per pillanat, mivel a Tennessee számára úgy tűnik nincs tovább, főleg, mióta néhány héttel ezelőtt Young kisétált az öltözőből. Fisher nagy bajban van, és valahogy fel kell ráznia a csapatot, különben hamar munkanélküli lesz.


Ezúttal a Titánok nem lesznek képesek felülkerekedni, hacsak Chris Johnson el nem veszti az eszét. Ő képes a lehetetlenre, csak sajnos lehet hogy egyedül nem lesz elég a győzelemhez. Manningnek és a Coltsnak fel kell ébrednie. Remélhetőleg így lesz péntek hajnalban!

Indianapolis - Tennessee 24:10

 

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.