Ismét nyernek a Titánok?
Írta: Makranczi László    2014. április 18. péntek, 12:03    PDF Nyomtatás E-mail
Zahovay Ádám szerint szoros meccset vívnak a Raptorok és a Titánok. Az elmúlt két szezonban, amikor csak a Budapest Titans és a Békéscsaba Raptors találkozott az alapszakaszban, akkor a fővárosiak nyertek. Később pedig a két klub ismét összefutott, de a rájátszásban, ahol már a csabaiak visszavágtak.
 
Egy Vadló, akit nem lehet betörni
Írta: Makranczi László    2014. április 17. csütörtök, 19:25    PDF Nyomtatás E-mail
Labancz Bence minél eredményesebb szeretne lenni a Mustangs-nál, hogy legyenek emlékei az amerikai futballal kapcsolatban, amire érdemes lesz visszaemlékeznie.

 
Mindenki felfedte magát
Írta: end zone magazin    2014. április 17. csütörtök, 18:44    PDF Nyomtatás E-mail
E heti divízió I-es erősorrendünkben sok helycsere történt, de az első három megőrizte pozícióját. A Steelers és a Titans javított, a Heroes és a Mustangs rontott.

 
Újabb izgalmas meccs, újabb vereség
Írta: Makranczi László    2014. április 16. szerda, 00:00    PDF Nyomtatás E-mail

Ismét kevésen múlott a Mustangs sikere, de ezúttal hazai pályán szenvedtek 29-22-es vereséget az újonc Újpest Bulldogs-tól. Egy héten belül már a második összecsapására készültek a Vadlovak, hiszen ők túl vannak első meccsükön, amelyen kikaptak a Budapest Titans vendégeként egy szoros párharcon (28-23). Az Újpest Bulldogs pedig egy új offense szisztémájával próbált nagyot alkotni, hogy az új szezonban megnehezítse a védelmek dolgát.

 


Oldal 5 / 22