Színre lép az új Miskolc, és az újonc Bulldogs
Írta: Makranczi László    2014. április 11. péntek, 03:40    PDF Nyomtatás E-mail
A Tata Mustangs egy hete megmutatta, hogy idén is egy izgalmas szezonra számíthatunk a divízió I-ben. A Vadlovak egy fordulatos találkozón szenvedtek vereséget (28-23) a Budapest Titans otthonában, de jó játékot mutattak, azonban most hazai pályán nagy próbatétel elé néznek, mivel az Újpest Bulldogs gárdáját fogadják.
 
Újonc csapat, bajnokcsapat?
Írta: Makranczi László    2014. április 03. csütörtök, 12:49    PDF Nyomtatás E-mail
A lila-fehérek tavaly óriási fölénnyel nyerték a divízió II-t és most a másodosztály trónját készülnek elhódítani. Azonban ez nem lesz olyan könnyű feladat, mivel rengeteg erős csapattal kell megbirkózniuk útjuk során, köztük a tavalyi ezüstérmes Dunaújváros Gorillazzal, a folyton fejlődő Tata Mustangs-szal, az idén megerősödött Miskolc Steelers-szel és a szívós Békéscsaba Raptors-szal. Azonban a Kutyák háza táján kiváló hangulat uralkodik és a játékosállomány remek ötvözetet formál a fiatal és rutinos játékosokból. Így minden adott ahhoz, hogy a klub történetének második divízió I-es szezonjában megszerezzék első bajnoki aranyukat.
 
Rangadós rajt a divízió I-ben
Írta: Makranczi László    2014. április 03. csütörtök, 03:41    PDF Nyomtatás E-mail
Herke Zsombor szerint jó lesz a Gorillaz-Raptors találkozó, de a Titans-Mustangs még jobb lesz. Egy hét késéssel ugyan, de megkezdődnek a másodosztály küzdelmei, nem is akármilyen összecsapásokkal.

 
Vadászidény a divízió I. fenevadjaival
Írta: Makranczi László    2014. április 02. szerda, 19:13    PDF Nyomtatás E-mail
A Dunaújváros Gorillaz áll a divízió I. erősorrendjének élén, de közvetlenül utána jön a tavaly feljutott Újpest Bulldogs. Vajon mennyi helycsere lehet idén a divízió II-ben?
 


Oldal 6 / 22