Újabb döntő, újabb trófea
Írta: Makranczi László    2013. július 20. szombat, 13:50    PDF Nyomtatás E-mail

Megérkeztek a felhők a BKV Stadion a felé, szerencsére az eső nem esett, ám a csapatok is megérkeztek a pályára, hogy a szezonnyitójuk után újra összecsapjanak, ezúttal a divízió I. döntőjében.

 
Úgy zárnak, ahogy nyitottak
Írta: Makranczi László    2013. július 12. péntek, 12:07    PDF Nyomtatás E-mail

Nem hiába ez a cím, mivel a Gorillák és a Lovászfiúk egymás ellen kezdték a szezont. Az idénynyitó mérkőzésen, ugyan mindkét gárda még szezon eleji formát mutatott, mégis egy izgalmas, 28-21-es mérkőzésen Karim Trabelsi legénysége kerekedett felül. Ám az óta több meccs is lezajlott és mindkét egyesület játéka sokat erősödött.

 
A címvédés küszöbén
Írta: Makranczi László    2013. július 04. csütörtök, 19:31    PDF Nyomtatás E-mail
Gyönyörű, napsütéses idő várta a két csapatot a Dunaújvárosi stadionban. A Gorillák rohamozhattak először, és ugyan vétettek pár hibát az első támadássorozatukban, mégis sikerült megszerezniük a vezetést Bachrathy Kornél és Tóth János összjátékából, amelyből utóbbi elkapásával és futásával szerzetek TD-t a hazaiak. Hegedüs Dániel értékesítette az extrát.

 
Labancz-rekorddal elődöntőben a Vadlovak
Írta: Makranczi László    2013. június 26. szerda, 12:19    PDF Nyomtatás E-mail
Újoncként impozáns teljesítménnyel rukkolt elő idén a Tata Mustangs az első osztályban, hiszen 5-1-es mutatóval harmadikként végeztek az alapszakaszban, és csak gyengébb pontkülönbségük miatt maradtak le az automatikus elődöntőről. Az Eger Heroes jól kezdte a szezont, hiszen 3-0-s mutatóval rendelkezett, ám ez után összeszedett ugyanennyi vereséget, így a hatodik helyen jutottak be a playoff-ba.

 


Oldal 7 / 22