A Raptorok ismét megcsinálták
Írta: Makranczi László    2013. június 26. szerda, 12:13    PDF Nyomtatás E-mail
A 2012-es szezon kísértette a két csapatot idén, hiszen egy évvel ezelőtt az alapszakaszban már találkozott a két gárda és akkor a Titánok nyertek, a Békéscsaba viszont visszavágott a rájátszásban. Erre ismét meg volt a lehetőség ez éven is.

 
Hajszálon múlt az első hely
Írta: Makranczi László    2013. június 19. szerda, 19:16    PDF Nyomtatás E-mail
Az alapszakasz első helyéért harcolt Karim Trabelsi Lovászfiúi, viszont az Egri várat mindig is nehéz volt bevenni. A Cowboyoknak viszont fontos volt, hogy nemcsak a győzelmet szerezzék meg, hanem minél nagyobb különbségű győzelmet arassanak, amivel ők zártak volna a tabella élén.
 
Szoros meccsen nyertek a Gorillák
Írta: Makranczi László    2013. június 17. hétfő, 10:19    PDF Nyomtatás E-mail
A biztos elődöntőbe jutás volt Grátz Vilmos legénységének a cél a Kolozsvári Tamás utcán. Az első negyedben mindkét csapat védősora remekül megakadályozta az ellenfél támadóit a pályán való előrejutásban, ám a Dunaújváros mégis meg tudta szerezni a vezetést. Bachrathy Kornél (QB) először egy first down-t érő átadással látta el csapattársát, Szanyi Mátyást (WR), majd ugyanez a páros ismét alkotott, miután Szanyi egy elkapást követően kihasználta a védők hibáját és 25 yardot tett meg a pontszerző területig. Az extra kimaradt.

 
Meglovagolták a Titánok villámait
Írta: Makranczi László    2013. május 31. péntek, 18:52    PDF Nyomtatás E-mail
Fővárosi derbi volt a vasárnapi nap egyik befejező találkozója a divízió I-nek, ahol Karim Trabelsi Cowboyai fogadták Kollár Balázs Titánjait. Mindkét csapat már kiváltotta jegyét a rájátszásba, ám nem mindegy, hogy kié lesz a jobb kiemelt pozíció.

 


Oldal 8 / 22