Levadászták a Rozsomákokat
Írta: Makranczi László    2013. május 27. hétfő, 07:40    PDF Nyomtatás E-mail
55-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Jászberény Wolverines a Békéscsaba Raptors-szal szemben. Jó időjárás és még jobb hangulat várta a jászberényi Kelep-field-en Tim Jolin egyesületét május 18-án. A csabaiaknak mindenképp kellett a győzelem, hogy ne maradjanak le a rájátszásról, viszont a Rozsomákok számára is fontos volt, hogy javítsanak, hiszen az első forduló óta nem volt győzelmük.
 
Megőrizték veretlenségüket
Írta: Makranczi László    2013. május 18. szombat, 05:03    PDF Nyomtatás E-mail
Rákócziújfalván vizitált a hétvégén a Karim Trabelsi divízió I-es egyesülete, hogy megmérkőzzenek az eddig nyeretlen Szolnok Soldiers-zel. Az első negyedben nem is kellett sok és a Lovászfiúk megszerezték a vezetést. Irányítójuk, Váry Tamás rövid passzaival, hamar eljutottak a fővárosiak az end zone közelébe.

 
Gorillaz - Mustangs 42:6
Írta: end zone magazin    2013. május 18. szombat, 05:00    PDF Nyomtatás E-mail
A reggeli esők miatt kérdéses volt, milyen körülmények között játszanak majd a felek, de végül kisütött a nap és ideális viszonyok fogadták a nézőket és a játékosokat. A mérkőzés győztese már biztosan ott lett volna a rájátszásban, a korábbi eredmények alapján izgalmas mérkőzésre volt kilátás.

 
Rájátszást ért az újabb sima győzelem
Írta: end zone magazin    2013. május 18. szombat, 04:55    PDF Nyomtatás E-mail
Újabb sima győzelmet aratott a Budapest Titans a 2013-as bajnokság alapszakaszában, a fővárosi gárda ezúttal a Jászberény Wolverines együttese felett diadalmaskodott 49-6 arányban, ezzel biztosította helyét a rájátszásban.

 


Oldal 9 / 22